Ervaringen

Hieronder staan een aantal ervaringen vermeld van mensen die mij dit lieten weten nadat ze met mij in zee zijn gegaan.

*

Vrouw van 60 jaar, die vanaf haar kindertijd depressief was en hiervoor meerdere keren werd opgenomen: “Hoe is het mogelijk dat ik door het slikken van druppels me in zo korte tijd zo goed ben gaan voelen….. Het klinkt misschien pathetisch, maar zo ervaar ik het wel: je hebt me kunnen bevrijden van de diepste wanhoop. En ik heb je bemoedigende woorden ter harte kunnen nemen toen. Je weet niet hoe dankbaar ik jou en Vita Producten ben. Wat een ongelofelijk belangrijk werk doen jullie. Zij, doordat zij deze medicijnen tot ontwikkeling brachten en daar nog steeds mee doorgaan en jij die ze zo kundig weet toe te passen. En wie daar voor open staan vertel ik over mijn ervaring.
Het leven heeft nog nooit zo door me heen gezongen. Ja, ik zeg gezongen, want ik zing weer alle dagen. Alles heeft weer glans gekregen en het contact met mijn kinderen is beter dan ooit. En ook mijn werk is weer heel fijn om mee bezig te zijn. Ik kan weer werken..”

*

Vrouw, 49 jaar oud die zich depressief voelde en slecht sliep: “Ik voel me geestelijk zo goed nu, alleen mijn stoelgang nog verbeteren hierna, verder gaat het heel goed. Ik voel hoe mijn ziel en geest in balans zijn gekomen door de druppels en ik kan me nu goed concentreren tijdens het mediteren.”

*

Vrouw van 59 jaar, voelde zich energieloos en had last van obstipatie: “Met mij gaat het goed. Energie en obstipatie beter.”

*

Vrouw, 40 jaar oud, met slaapklachten: “Sinds halverwege vorige week gaat het ineens veel beter met me. Ik ‘herken’ mezelf weer. Dat is fijn. Ik slaap sinds een week ook erg goed. De hele nacht door.”

*

Soms komt een heel gezin. Meestal begint de vrouw van het gezin een behandeling en door haar resultaten vraagt ze ook hulp voor haar kinderen, of komt de man ook. Zo de ervaring van een vrouw van 35 jaar. Ze kampte al jaren met moeheid en benauwdheidsklachten, en had meer klachten, en deze twee koos ze om als eerste te behandelen. Nadat ze merkte dat ze meer lucht kreeg en meer energie vroeg ze ook hulp voor haar zoon van 7 jaar die niet lekker in zijn vel zat, slecht luisterde en last had van jeuk. Na herstel van een aantal stofwisselingen en inwendige organen knapte zijn huid op. Daarna kwam het autistisch gedrag aan bod, en resulteerde dit in een jongen die beter luistert dan voorheen.

*

Baby van vier maanden. Had in de tijd dat hij 8 tot 12 weken was last van spruw. Vanaf geboorte al erg onrustige en moeite om in slaap te komen en als hij sliep was het vaak niet langer dan 40 minuten. Ook moeite met ontlasting. Hij knapte binnen twee maanden heel erg op: “ D slaapt beter, en hij krijgt meer kleur. Maar… Hij is ook veel vrolijker.”

*

Man, 38 jaar oud met als klacht vermoeidheid, kouwelijkheid en hoofdpijn: “ Met mij gaat het intussen weer een stuk beter. Mijn energieniveau is weer op peil, af en toe heb ik nog wel eens een dag dat het iets minder is, maar dat baart mij verder geen zorgen meer. Ik kan weer normaal sporten en lichamelijk werk verrichten zonder dat dat ten koste gaat van de rest van mijn dag. Ik merk dat ik hier nog wel in moet opbouwen, maar dat lijkt me vrij normaal. De druk op het hoofd (de lichte hoofdpijn) is ook weg, Het koude-gevoel in mijn lijf is al een hele tijd weg en ik ben dus weer ”normaal “op temperatuur.
Ik wil je nogmaals heel erg bedanken voor je ondersteuning. Ik vind het een wonder waar ik nu sta en hoe ik me voel en dat heb ik voor een groot deel aan jou te danken.”

*

Vrouw van 60 jaar, uitgeput en problemen met darmen: “Ik was afgelopen week aan het strand en heb iedere ochtend voor het ontbijt gezwommen! Ook gedurende de dag voelde ik mij veel energieker en nu vandaag de eerste dag thuis ben ik niet uitgeput zoals zo vaak na zo’n week. Dus ja, ik kan echt zeggen dat het mij beter gaat en dat is voor mij een wonder!”

*

Vrouw van 45 jaar, chronische ontstekingsklachten aanhechting hielpezen en spieren in benen: “ Goed nieuws: de pijn en mijn benen (stijve spieren) en hielen (ontsteking) wordt elke dag iets minder! Dus als ik nu geen gekke dingen doe ben ik pijn vrij. Echt super. Voor het eerst in 2,5 jaar dankzij de druppels.”

*

Vrouw 42 jaar oud: “Ik wil jou melden dat ik deze maand tijdens en na mijn cyclus GEEN migraine heb gehad. Echt weer een hele stap vooruit!!! Ik ben zo ontzettend blij!!”

*

Man van 43 jaar: “Ik ben al zo’n maand van mijn jeuk ( psoriasis) af….  Kan het me haast niet voorstellen. Heb al zo’n maand niet meer heet gedoucht., het enige dat hielp tegen de jeuk. Heb af en toe in de verte een heel klein beetje jeuk, maar dat is dan ook zo weer weg. Zelfs onder omstandigheden dat ik anders last zou hebben, of dat ik eraan herinnerd werd, voel ik geen jeuk. Het enige wat ik wel doe is ’s morgens en ’s avonds een heeeeel klein beetje (hormoon)zalf op mijn huid, de zalf die eigenlijk nooit hielp. Heel vluchtig en zeker niet uitgebreid, zeker niet overal. Ik slaap weer normaal…. dat is lang geleden.”

 *

Man van 50 jaar: “Ik had geen energie meer, en hartkloppingen. Na katheterisatie en ander onderzoek bleek het hart goed, bloed goed, alleen een klein plekje in het hart, maar dit kon niet de oorzaak zijn. Cholesterol was wat aan de hoge kant. Dossier gesloten door de cardioloog. Ik had last van witte vingers, dode ledematen, iets wat al jaren speelt en steeds erger werd. Zelfs in een tropische zee moest ik na 30 minuten uit het water wegens witte vingers. Ook benen zijn gevoelig, en al kleed ik me warm, dit fenomeen werd elk jaar erger. Na jouw behandeling heb ik hiervan geen last meer. Ik kan zwemmen zo lang ik wil, en hoef nergens rekening mee te houden.”

*

Ervaring met artrose, vrouw van 74 jaar: “ Even wil ik je laten weten dat ik op dit moment goede resultaten heb van de behandeling die ik heb gehad doormiddel van druppeltjes.
Ik kan het haast niet geloven, maar waar ik eerder veel paracetamols per dag gebruikte hoef ik dat nu niet meer. Ik heb zelfs de pijnbestrijding die ik volgende week weer zou krijgen afgebeld. Ik hoop dat het voorlopig zo blijft. Mijn hartelijke dank.”

*

Therapeute, vrouw van 55 jaar: Ik ben door Annette getest op diverse fysieke klachten. Mijn klachten waren o.a. slijmbeursontsteking, artrose (voornamelijk in de vingers van mijn linkerhand), innerlijke onrust.
“ Uit de test bleek dat er op DNA niveau iets niet goed werkte en ben ik druppels van Vita gaan gebruiken. Dit sloeg aan en het resultaat was dat mijn innerlijke onrust verdween en de slijmbeursontsteking ook. Na een pauze van enkele maanden heb ik weer contact opgenomen met Annette omdat de artrose nog duidelijk voelbaar was. Er bleef, voor mijn gevoel, toch nog iets zitten. Na een nieuwe test ben ik nieuwe druppen gaan gebruiken en nu heb ik geen klachten meer. Ik kan mijn vingers weer goed gebruiken zonder dat ik er last van heb. Naast de fysieke verbeteringen, merkte ik ook veranderingen op mentaal en energetisch niveau. De thema’s waarmee ik in mijn leven mee te maken heb (gehad), kwamen allemaal nog een keer voorbij, maar het voelde voor mij als loslaten.”

*

Vrouw van 73 jaar nadat ze van alles geprobeerd had, niets hielp bij haar klachten: chronisch verstopte neus, waarbij ze veel niesbuien had, veel moet hoesten (Otrivin gebruikte) en allergisch was voor melkproducten en pindakaas en bananen. Al na drie weken vertelde ze zich geweldig te voelen: “Ik heb geen verstopte neus meer, alleen moet ik nog af en toe niezen, maar ik heb het gevoel dat het met de dag beter wordt. Ik gebruik sinds een week geen Otrivin meer! Ze dacht dat ze met deze klacht oud zou worden, en nu is het praktisch over! Twee maanden na de start meldt ze dat ze helemaal geen klachten meer heeft van verstopte neus.

*

Man van 28 jaar met anale problemen zoals kloven en fissuren, na operatie voor perianaal abces:
“Ik heb geen last meer, voel dat gebied niet meer, en dit voelt als een verlichting!”

*

Vrouw van 39 die vaker heftige buikpijnen had: “ Mijn klachten zijn zo goed als verdwenen. Ik kan weer alles goed eten heb geen pijn meer na het eten. Ook kan ik elke dag naar de wc en is de ontlasting goed.”

*

Man, 67 jaar oud met vingertoppen die vereelt waren en kloofvorming op de vingers: “Ik kan mijn handen weer gebruiken zonder dat ik de hele tijd zalf erop moet doen of handschoenen moet dragen.”

*

Vrouw 37 jaar oud, waarbij ADD was gediagnosticeerd, en die haar hele leven al last had van kenmerken daarvan, zoals gemakkelijk chaos creëren, dromerig zijn, moeite met concentreren en snel afgeleid zijn: “Over het algemeen voel ik me goed. Ik heb het idee dat het in mijn hoofd een stuk rustiger is.”

*

Vrouw van 70 jaar met chronische blaasontsteking: “Ik heb nu al een paar maanden geen last meer gehad van mijn blaas, terwijl dit anders steeds weer na een paar weken terugkwam. Wat ben ik ontzettend blij dat ik met jou in zee ben gegaan.”

*