Healing

Een healing is een behandeling die gericht is op het contact maken met jezelf, met wie je werkelijk bent. Ik zie het leven als een proces van worden wie je werkelijk bent, en daarin kan een een healing effectief zijn.

Voor een behandeling kun je je wensen kenbaar maken, daarover hebben we het eerste deel een gesprek. Tijdens de healing zit je op een stoel, en worden je energiestromen behandeld, waarbij je lijfelijk af en toe licht aangeraakt wordt. Het in beweging brengen van deze energie brengt meer beweging op andere gebieden in je lichaam.

Wat je eraan hebt:

Als je steeds maar druk bent en niet meer gewend om tijd te nemen contact te maken met jezelf kan het ondergaan van een healing je daarbij helpen. Ook kan het je helpen om weer energie te krijgen als je uitgeput bent.
Je zelfhelende vermogen wordt weer in werking gezet. Het kan je helpen patronen los te laten die je beperken, en het kan fysieke en emotionele blokkaders verminderen of weg nemen.
Het helpt je bewust te zijn van wat echt belangrijk is in je leven en kan nieuwe inzichten geven.

Helend:

Onze levenservaringen laten hun sporen na in ons lichaam. Pijnlijke ervaringen van verlies of trauma worden opgeslagen en verdwijnen uit het dagelijks bewustzijn. We doen dit om onze aandacht actief te kunnen richten op waar we mee bezig willen zijn. Wanneer dat niet langer lukt en we de greep op ons leven lijken te verliezen, kan zich bijvoorbeeld een depressie, angststoornis of een burn-out ontwikkelen.

Vaak ontstaan er vage lichamelijke klachten die geen medisch aanwijsbare oorzaak hebben. Dit is dan een signaal van onbewuste, onverwerkte en verdrongen gevoelens. In een healing kunnen die pijnlijke ervaringen naar boven komen. Door dit onder ogen te zien en te ervaren is het een kans om lichamelijke en geestelijke gezondheid te bevorderen.

Een healing spreek je per keer af. Hoe vaak je dit wilt doen hangt af van jouw wensen en het advies van de healer.